קניית רכב בשלושת השבועות

שאלה:

קניתי רכב לפני כמה זמן וזה אמור להגיע לידי בתוך השלושת השבועות אנחנו משפחה קטנה עם ילד אחד האם מותר לי להתחיל להשתמש בהרכב?

תשובה:

לכתחילה לא קונים בימים אלו מכונית חדשה, שזו קנייה משמחת, אבל כאן שהיא כבר נקנתה ומגיעה בימים אלו אין חובה למצוא לה מקום איחסון עד עבור אותם ימים, ואפשר לקבל ולהשתמש, אבל שיהיה לפני ראש חודש אב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני זקוק לרכב להגיע לתפילות ולעבודה. עד לאחרונה השתמשת ברכב ששבק חיים לכל חי. בשבועות האחרונים השתמשתי ברכב של מישהו שהיה בישיבה וכעת הוא חושר וזקוק לרכב. האם עלי לשלם למוניות או להטריח אנשים שיקחו אותי הלוך ושוב כל פעם עד ת"ב? או שניתן לקנות גם כעת?