עקירת שתיל של עץ תות שנבט באדנית

שאלה:

במרפסת שלי יש אדנית של צמחי נוי. בשבוע האחרון שמתי לב שיש שם נבט קטן של עץ תות (לא שיח תות אלא עץ של פרי תות העץ). אני לא שתלתי אותו שם, מן הסתם הזרע הגיע לשם בדרך מקרה, אולי נשאה אותו הרוח. כמובן שאין לי, ולא היה לי שום עניין בשתיל זה. האם מותר לעקור את שתיל התות הזה מהאדנית? או שיש בכך בל תשחית?

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהאדנית אינה גדולה דיה להכיל עץ פרי, כך שאין כאן בל תשחית, הואיל ובלאו הכי הוא לא יוכל להתקיים שם.