כתם בשבעה נקיים לתלות בפצע

שאלה:

שלום רב עשיתי רביעי שעבר הפסק ואמורה להטהר ביום רביעי אבל היום הכנסתי מניעה (נוברינג) ולאחר זמן ראיתי כתם צבע חום אדמדם על הלבנים בגודל 4ס"מ רציתי לדעת אם יש מה לעשות בנידון תודה ולילה טוב

תשובה:

שלום וברכה

הנוברינג מצד עצמו כיון שהוא הנרתיק ולא תוך רחמי אינו גורם לדימום רחמי שאוסר, אלא שיכול להיות שפצעת את עצמך בעת הכנסתו וממילא כדבריך ניתן יהיה לתלות בפצע, אבל אנחנו לעולם לא תולים בפצע בלי בדיקת אחות טהרה שרואה שאכן יש פצע כזה, תפני לאחות טהרה ולפי זה תוכלי לדעת אם יש במה לתלות.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כוונתך לבדיקת היום השביעי, את לא צריכה שוב הפסק כי יש פצע ויש במה לתלות… תנסי לבדוק בבוקר בבית, אם יצליח, לא צריך עוד בדיקה וטובלים בערב, אם לא יצליח תלכי שוב לאחות והיא תבדוק לך.