לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

גיל המעבר – נידה

שאלה:

שלום לכבוד הרב אישה בגיל 50 עד 120 שלא ראתה במשך שלושה חודשים רצופים עשתה בדיקת היריון אין היריון כיצד עליה לנהוג תודה לכבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

בגיל זה עדיין אינה נחשבת בחזקת מסולקת דמים, כך הורה הגר"ש וואזנר, אבל לא משנה,ף כרגע עד שהיא לא רואה דם אין לה וסתות, אם תראה משהו, תתייחס לזה כאל וסת שאינו קבוע שחוששים לחודש הפלגה ועונה בינונית. מצוי מאוד בגיל המעבר הפסקה של כמה חודשים ואחר כך שוב רואים, הוסת אינה נעלמת בבת אחת…

יום נעים.