ברכות הנהנין עם טיפי זרע

שאלה:

לכבוד הרב שליט"א, מה הדין בבחור שנפגש עם בחורה ותוך כדי הפגישה יוצאין כמה טיפין של זרע (לא זרע ממש אלא הטיפין שטרם יציאת הזרע) במכנסיו התחתונים, לענין ברכות הנהנין וברכות אחרונות (וכן אשר יצר וכו') שמחוייב בהן זה עתה? (אותו בחור שואל השאלה ציין בפניי שאין גופו פוסק מלהפריש טיפין אלו מחמת התרגשות, ואינו שולט בזה). כיצד עליו לנהוג? בתודה ובברכה

תשובה:

לעצם השאלה, כשאינו מטפטף אף שיש טיפי זרע כיון שזה מכוסה בבגד בדיעבד ניתן לברך.

אבל עצם המציאות שאתה מתאר אינה נורמלית ולדעתי מזקיקה איזה שהוא סוג של טיפול רגשי. יש כאן חוסר איזון מוחלט וחוסר בשלות. יש לי צד שזה גם דמיון… "אין גופו מפסיק להפריש"… כמה יש לבן אדם בגוף לפי דעתך…

בשורות טובות.