ביקורי קרובים בתשעה באב

שאלה:

שלום כבוד הרב, אחיינתי מגיעה עם בני משפחתה לביקור משפחתי לארה"ב – שיקגו בכ"ט תמוז,1 לאוגוסט. ורציתי לדעת מתי זמן טוב עבורה לערוך ביקור אצלי בברוקלין- יום חמישי כמה ימים לפני הצום או ביום ראשון – יום הצום בשעות הצהרים המאוחרות או ? תודה.

תשובה:

שלום וברכה

בודאי לא מתאים לערוך את הביקור הזה בעיצומו של יום תשעה באב, ביום זה אנחנו עסוקים באבלות החורבן, ולא מסיחים דעת לדברים אחרים, בודאי לא לביקור משמח לבבות כמו זה של אחייניתך. תעשו זאת כמה ימים קודם.

יום נעים.