כניסה לאתר בתשלום

שאלה:

שלום וברכה, שאלתי היא כזו: בעבר נרשמתי לאתר מסויים, [המכיל תכנים תורניים] – ולאחר זמן מה משום סיבות אישיות, ביטלתי את המנוי לכניסת האתר. [חשוב להבהיר, כי תכני האתר פתוחים רק למשתמשים ששילמו תשלום עבור המנוי]. לאחר ביטול המנוי, התבטל גם התשלום מאז, אך פרטי המשתמש שהיו ברשותי, לא נמחקו מהמערכת של האתר וכעת אני יכול להיכנס לאתר עם הפרטים הללו. אם כן, שאלתי היא – האם מותר לי להיכנס לאתר באמצעות פרטים אלו, למרות שאני לא משלם על הכניסה? תודה, בברכה, אליאב אילוז

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר ביטלת את המנוי של הכניסה לאתר, אסור לך להיכנס לאתר ללא תשלום. אסור להשתמש בהוצאות וטרחה של בעל האתר ללא תשלום. ויש זכות לבעל האתר לדרוש תשלום עבור ההנאה, ולאסור על מי שלא משלם שלא ייהנה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1