חסימת פרסומות באתר

שאלה:

שלום, שאלני אדם המתחזק, האם כאשר הוא גולש באינטרנט באתר מסוים ורואה שם סרטונים כשרים, כגון שיעורים וכו', ולפני כל סרטון יש פרסומת (כנראה צנועה), האם מותר לו להוריד תוכנה שמנטרלת את הפרסומות, ובכך הוא מוותר על הפרסומות שמממנות את האתר? תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

אם כוונתך לשאול האם מותר לנטרל את הפרסומות – מותר. אתה לא חייב לצפות בפרסומות שלהם, ואתה יכול לנטרל אותם.

בהצלחה.