תפילה לנשים ביום

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני פספסתי אתמול ערבית לכן עשיתי היום שחרית 2 אני רוצה אבל להתחיל להתפללל בבוקר אני יכולה לעבור ישירות??כאילו היום עשיתי שחרית ומחר גם שחרית

תשובה:

אשה שאינה מתפללת שלוש תפילות ביום ודאי לא תסתפק בערבית, שכן תפילת ערבית מעלתה פחותה משתי התפילות האחרות, נשים אשכנזיות מתפללות שחרית ומנחה וספרדיות לפחות אחת מהן [זאת מלבד ברכות השחר שהן חייבות בהן].

שיתקבלו התפילות.