לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שילוח הקן

שאלה:

שלום, קניתי דירה להשקעה לפני שנה וקצת ולפני כמה ימים הוצאתי את הדייר השוכר ואני גר בה עכשיו זמני או לתקופה ארוכה האם שייך לקיים שילוח הקן בדירה? ראיתי בחלון 2 גוזלים גדולים הן עדיין לא עפים תדריכו אותי מה לעשות מה לכוון לפני שאני מקיים את המצווה לעשות בלילה את השילוח הקן לסלק את היונה כי ביום זה הזכר? אחרי שאני לוקח את הגוזלים מה לעשות אותם? אני לא מעוניין בהם אני יכול לשים אותם מקום אחר ברחוב בקרקע או מסוכן מפני כלבים וחתולים

תשובה:

מספיק לגרש את היונה ולכוון שהאדן החלון יזכה עבורך בגוזלים, אתה לא צריך לקחת בפועל. כמובן כפי שאמרת – בלילה.

בהצלחה.