חבר שלי נפרד ממני

שאלה:

ביום שבת האחרון ישבתי עם חבר שלי ליד הים בספסל ובא לידינו עורב ואחרי יומיים חבר שלי נפרד ממני – האם עורב זה הסיבה? ואני מאוד מאוד אוהבת את בן זוגי תודה!

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את כאבך, העורב אינו הסיבה זה סתם אמונה תפלה, אם רוצים לזכות לעזרה משמים בזוגיות היא חייבת להיות תואמת לרצון התורה, שמירת נגיעה באופן מלא וצניעות, ואם מוצאים בן זוג ויש אהבה, מתחתנים ומקימים בית יהודי עם שמירת טהרה מלאה.

בהצלחה ובשורות טובות.