עונה בינוית בווסת קבוע

שאלה:

אשה שקבעה ווסת להפלגה של 27 ולאחר תקופה נעקרה הווסת ושוב חזר ושוב נעקרה ועכשיו שוב חזר בתקופה שלא היתה קביעות הווסת היתה סביב 29 האם צריכה לחשוש כרגע אחר ה 29 או שדינה כווסת קבוע שאין חוששת לשאר דברים חוץ ממה שנוהגים בדיקה לחלק מהשיטות 2 מה דין לגבי עונה בינונית יום 30 ויום 31 האם קיים ביש לה ווסת קבוע לפחות מה 30 ועבר 3 מה הדין בכל הנל כשנוטלת גלולות להרחקת הווסת האם תחשוש כשיש לה וסת קבוע גם לעונה בינונית

תשובה:

שלום וברכה

כאשר יש ווסת קבוע ולא שינתה עדיין, דינה ככל וסת קבוע שאינה חוששת לזמנים אחרים, כאשר לוקחים גלולות אם הוחזקה שזה מועילה לה אינה חוששת לוסתות.