תפילה לעין הרע

שאלה:

אני צריכה לעשות הוצאת עין הרע והתרת נדרים וקללות רציני אצל מי אפשר לעשות ואיך?

תשובה:

הכל שטויות והבלים כל העופרת וכו', הדבר היחיד הוא להתפלל לה'.

אם תרצי תוכלי לומר את התפילה הבאה:

“נֶגַע צָרַעַת, כִּי תִהְיֶה בְּאָדָם; וְהוּבָא, אֶל-הַכֹּהֵן.
נַחְנוּ נַעֲבֹר חֲלוּצִים לִפְנֵי יְהוָה, אֶרֶץ כְּנָעַן; וְאִתָּנוּ אֲחֻזַּת נַחֲלָתֵנוּ, מֵעֵבֶר לַיַּרְדֵּן.
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי, יָקִים לְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ:  אֵלָיו, תִּשְׁמָעוּן.
נָהָר פְלָגָיו, יְשַׂמְּחוּ עִיר-אֱלֹהִים;  קְדֹשׁ, מִשְׁכְּנֵי עֶלְיוֹן.
נָחִיתָ כַצֹּאן עַמֶּךָ  בְּיַד מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן.
נֶגֶד אֲבוֹתָם, עָשָׂה פֶלֶא;  בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם שְׂדֵה-צֹעַן.
נַפְתִּי מִשְׁכָּבִי  מֹר אֲהָלִים, וְקִנָּמוֹן.
נֵר יְהוָה, נִשְׁמַת אָדָם;  חֹפֵשׂ, כָּל-חַדְרֵי-בָטֶן.
נֹפֶת תִּטֹּפְנָה שִׂפְתוֹתַיִךְ, כַּלָּה; דְּבַשׁ וְחָלָב תַּחַת לְשׁוֹנֵךְ, וְרֵיחַ שַׂלְמֹתַיִךְ כְּרֵיחַ לְבָנוֹן.

נֻדוּ מִתּוֹךְ בָּבֶל, וּמֵאֶרֶץ כַּשְׂדִּים יצאו (צֵאוּ); וִהְיוּ, כְּעַתּוּדִים לִפְנֵי-צֹאן.

נֹשְׁקֵי קֶשֶׁת, מַיְמִינִים וּמַשְׂמִאלִים בָּאֲבָנִים, וּבַחִצִּים, בַּקָּשֶׁת מֵאֲחֵי שָׁאוּל, מִבִּנְיָמִן.
רבונו של עולם , הצל את עמך בית ישראל מכל מיני כשפים ומכל מיני עין הרע. וכשם שפרשת כנפיך על אבותינו שבמדבר, שלא שלטה עליהם עינא בישא דבלעם, כן תפרוש עלינו ברחמיך הרבים להיותנו מכוסים במכסה ובהנהגה בשמותיך הקדושים מכל עינא בישא”.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אני ממש לא מבין את תגובת הרב שליט"א (חלילה שלא אשמע מזלזל בכבודו. אדרבא, עם כל הכבוד ובגלל כל הכבוד. תורה היא וללמוד אני צריך ואקווה שאתנסח בצורה מכובדת)

    א) הם מפרסמים שזה מנהג שהונהג לפני מאות שנים ע"י רבני ירושלים עוד מימי החיד"א ואולי אפילו לפני כן.

    ב) הם גם טוענים שיש להם את הסכמת הבד"ץ.

    האם טענתם שקר? עוד דרך לסחוט כספים מאנשים?

    ומעבר לכך:

    ג) אני אישית – שהסתייגתי מזה מאוד בעבר עד שראיתי את הפרסומות שלהם – מסרתי להם את שמי ושם הורי וכן את שם אשתי ושם הוריה וכעבור זמן מסויים הם אמרו לי דברים שראו אצלי לפי השמות שמסרתי וללא שיכירו אותנו כלל וכלל מה מציק לנו בחיים ואיפה אנחנו תקועים. ואם הכל בלוף אז איך הם ידעו זאת?

  2. הכל שטויות, ואם אתה רוצה אני גם יכול לומר לך את כל התכונות שלך וגם מה שעובר עליך… השיטה מאוד פשוטה, מחמאות אומרים בלי בעיה, אנשים מיד מקבלים, אתה בחור נבון שקול, קצת שקט לא כולם מכירים במעלותיך, אבל סוף הכבוד לבוא וכו', בשורש אתה גם שמח, אבל בגלל מעט קשיים שנובעים מכך שהחברה לא תמיד מודעת ליחודיות שלך אתה לפעמים בצער ובכאב, הנובע בעצם מכך שהלב שלך רגיש ועדין ומיוחד. אתה מרגיש מעט תקיעות בנושא של העבודה והפרנסה, אתה מרגיש שהיית יכול להגיע ליותר, הן מבחינת הסיפוק והן מבחינת השכר….
    אני יכול להמשיך עוד, אבל יש גבול לשטויות שאני מוכן לכתוב באתר המכובד שלנו……