חלום בהריון

שאלה:

שלום כבוד הרב, חלמתי חלום מלחיץ מאוד התעוררתי ממני בסביבות 4 . אני בהריון לקראת חודש חמישי בעזרת השם ב חלמתי לא עלינו חס וחלילה שאני יולדת מוקדם אך שהתינוק תקין ןיונק ואינו נמצא בפגייה אלא בתינוקיה רגילה . האם לעשות הטבת חלום? האם מדובר בחלום אמת או חלום שווא?

תשובה:

זה חלום שוא שהוא מאוד טבעי, הרי בלב כל אשה הרה מקנן תמיד החשש לשלום העובר, בודקים אם מרגישים תנועות, אם הכל בסדר… כל היום את באיזה שהוא מקום סביב החשש הזה, וזה בא בלילה בצורה של חלום, אין צורך להתייחס כלל.

לידה קלה ובבריאות ורוב נחת.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אחד הסימנים שהחלום לא אמת כיוון שחלום ע"י מלאך האדם לא אמור להתעורר ממנו מפחד באמצע הלילה כי אם בבקר כמו שכתוב אצל פרעה ויהי בבקר ותיפעם רוחו עיין בספר מנחת יהודה לרבי יהודה פתייה תלמיד הבן איש חי