ביוץ באמצע שבעה נקיים

שאלה:

שלום כבוד הרב רציתי לשאול בעניין של אשתי .אשתי לא מצליחה להכנס להריון כבר כמה שנים.אשתי עשתה בדיקת ביוץ ונמצה שהביוץ שלה ביום החמישי של הנקיים.אורך בין מחזור למחזור 24ימים בכדי שאשה תכנס להריון צריכים להיות ביחד בזמן הביוץ האים הנושא הזה מוכר והאים ישנה אפשרות שהאשה טטבול לפני היום השביעי בגלל המצב הזה תודה ושבת שלום

תשובה:

שלום וברכה

התופעה מאוד מוכרת וניתנת לטיפול מאוד פשוט על ידי כדורים להארכת המחזור, פרגינובה או אחרים, יש להתייעץ עם רופאת נשים, ובעזרת ה' שיהיו בשורות טובות בקרוב.