הרהורי עבירה

שאלה:

האם מותר להיטפל אצל רופא אישה (אפילו בדיעבד) כאשר יש לי ספק שיבוא לי הרהור במשך הטיפול ? הלכתי לרופא אישה ובטיפול היה לי הרהורים ותוך כדי הטיפול, נהנתי מנגיעתה, האם זהו איסור של אביזרייהו דגילוי עריות או "רק" עברתי על ונשמרת מכל דבר רע ? מה התיקון על זה ? תודה מראש.

תשובה:

בודאי אסור ללכת לכזה מקום! חלילה וחס! יש לחזור בתשובה שלמה ולקבל בעז"ה לעתיד שלא לבוא לזה החטא עוד.

בשורות טובות.