קומבינה על youtube.

שאלה:

Youtube יש להם אופציה אם אתה משלם 8$ יותר אתה יכול להכנים עוד 6 בני משפחה לתוכנית שלהם כגון לצפות בלי פרסומות. "אבל" התנאי הוא שהם צריכים ליהיות גרים בבית. האם אני חייב לציית להם.

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר אתה משתמש ונהנה בתכנות שלהם אתה צריך לפעול לפי ההנחיות שהם נותנים לך, ולכן אן מתנים את שימוש בבני הבית שגרים איתך בבית, לא תוכל לעקוף את הוראתם ולשנות מדעתם. אם מדובר בבעלות של גויים, הרי זה נחשב לשואל שלא מדעת בגוי, ולדעת בצל החכמה אין איסור של שואל שלא מדעת בגוי.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. זה לא שלהם הצפייה למשל בשיעורי תורה וכדומה המעלה בשבילי זה שאין פרסומות וזה נשאר דלוק גם אם אני יוצא מתוכנה או מכבה את הפלאפון. כולם יכולים לצפות בהכל בחינם רק הבעיה היא שיש פרסומות ואי אפשר לצאת מהאפליקציה או לכבות את הטלפון אם לא קונים את הפרומיום.