התרת נדרים

שאלה:

שלום רב, בשעת כעס של ממש נשבעתי בחיי ובחייו של בני שאם בעלי לא יתנצל על דברים שאמר אני אעזוב אותו. האם עלי לבצע התרת נדרים? אודה לתשובתכם המהירה, אני בלחץ ממש..

תשובה:

אם נשבעת הרי שיש לעשות התרת נדרים, אני מתקשה להבין איך אשה יהודיה מגיעה לדיבורים גרועים כל כך מתוך כעס…

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. האם יש עניין מתי לעשות התרת נדרים? גם אם לא צוין שם ה׳? כמה זמן אחרי שנשבעתי? האם אני צריכה לעשות או בעלי והאם אני צריכה לציין בפני האנשים את הסיבה? גם אם לא צוין שם ה׳?

  2. את צריכה לעשות, תבקשו מרב בית הכנסת שיארגן זאת, אנחנו לא עוסקים בהתרת נדרים.ניתן אגב לעשות גם בפני קרובים, אחים וכדומה ובלבד שיבינו מה זו התרת נדרים…