טעות בחזרת הש"צ

שאלה:

שלום רב ושלום לרב לא מזמן התפללנו מנחה… באמצע חזרת הש"צ, כמה ברכות אחרי הקדושה,לחש לי אחד המתפללים שהשליח ציבור אמר "מחיה המתים" בחתימת הברכה הראשונה במקום מגן אברהם… מה צריך לעשות במקרה הנ"ל , לסמוך על הבחור ולהעיר לחזן שיתחיל מהתחלה? רב תודות לרב

תשובה:

שלום וברכה

קשה להאמין שרק אחד המתפללים שם לב למה שנעשה… אבל אם זה המצב יש לחזור לראש התפילה, הכל תלוי בנסיבות.