לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אדם ששילם עבורי באשראי כדי לצבור נקודות

שאלה:

ברכה ושלו’ לכבוד הרב המשיב, פחות או יותר ענין כזה היה לי אתמול בשופרסל עם מישהו שהציע לשלם עבורי באשראי ושאני אתן לו החזר במזומן, ורק תוך כדי עריכת החשבון הבנתי שהוא צובר נקודות עבורו. האם לאחר שהבנתי זאת היה עלי לומר משהו לבטל את כל הדבר הזה?והאם עכשיו בדיעבד אני צריך לעשות משהו לתקן?

תשובה:

שלום וברכה,

אין איסור לשלם עבור לקוח אחר באשראי ולזכות בנקודות. ולכן מלכתחילה היה מותר לך לעזור לו ולאפשר לו שישלם בעדך.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1