קשר עם אישה בתהליכי גירושין

שאלה:

שלום לך כבוד הרב רציתי להתייעץ איתך בנושא זוגיות ואם אפשר בבקשה לקבל תשובה על זה ?הסיפור מאוד מורכב הייתי בזוגיות עם מישהי שפרודה מבעלה ובתהליכי גירושין הגירושין שלה נדחו היא סבלה מאוד מבעלה בתקופה שהם ביחד היא אוהבת אותי ואני אוהב אותה אני מעוניין לדעת כאשר היא תתגרש עם הקשר שלנו יכול להצליח אשמח לקבל יעוץ ותשובה

תשובה:

שלום רב,

עצם הקשר בינך לבין אישה נשואה (כל עוד שלא קיבלה גט כדת וכדין היא נשואה לכל דבר ועניין. זה עבירה חמורה, אפילו אם הקשר שלכם לא כלל יחסי אישות. מגע של חיבה באישה נשואה לדעת הרבה פוסקים זה איסור דאורייתא! ואם קיימתם יחסי אישות. זו עברה חמורה ביותר, עבירה של אשת איש. והיא נאסרה לך לעולם. כלומר, לעולם אסור לכם להתחתן בים אם תתגרש ובין אםל לאו, מדאורייתא אסור לכם להתחתן.