התרת נדר

שאלה:

שלום רב, נדרתי נדר שלא אדבר עם אדם מסוים ברגע של כעס ועצבים אני רוצה לעשות התרת נדר? איך ניתן לעשות זאת וכמה שיותר מהר מאחר ואני בימים הקרובים נוסעת ולא אהיה בארץ שבועיים חשוב לי מאוד לנסוע ולפני כן לעשות התרה של הנדר אשמח לעזרה תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

תפני לרב בית הכנסת המקומי שימצא פתח – נימוק ראוי להתרה, התרת נדרים זה לא הוקוס פוקוס, יש למצוא את הנימוק ולשבת שלושה בני תורה המבינים בענין והם יתירו.

נסיעה טובה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני אישה דתייה ואני לא יודעת מה הם השעות שניתן להגיע לבית הכנסת על מנת לקדם את זה.
    ובנוסף מאוד מצערת אותי המחשבה ואפילו מדאיגה
    אין אפשרות נוספת שקיימת לעשות זאת?