הסרת שיער בלייזר וע"י מכשירי me – לנשים

שאלה:

בע”ה שלום וברכה לצוות ההוראה “דין” היקר , ברצוני לקבל מענה תורני-הלכתי מפורט עם מקורות לגבי השאלה הבאה : מהו דין תורה והלכה לנשים לגבי הטיפולים הקוסמטי הידוע – הסרת שיער בלייזר במכוני קוסמטיקה ? הסרת שיער ע"י מכשירי "me" הנמכרים בעיקר ברשת סופר פארם ? תודה רבה , המשך שבוע טוב (ושבת שלום) , עומר שמח ומחכה לתשובתכם .

תשובה:

למעשה לא הבנתי כל כך את השאלה, מה בעצם הבעיה? צריך כמובן ללכת למקום באוירה שמתאימה לאשה דתיה ללא גברים כמובן, וזה בסדר גמור.