האם התרת נדרים וקללות יכול לעזור לי?

שאלה:

שלום אני נמצאת במצב נפשי ובריאותי לא פשוט ומאז שזה קרה לי כבר חודשיים כמעט אני מצטערת על כל הדברים הרעים שעשיתי כמו כיבוד הורים וכו…(ביקשתי מההורים סליחה והם מחלו לי) חשבתי אולי בנוסף גם התרת נדרים וקללות יכול לעזור לי במצבי?

תשובה:

לא צריך התרת נדרים וקללות, אלא למצוא את הדרך להרפא, לבוא בחברה, לעסוק בדברים נעימים ומשמחים, והעיקר לנסות להשקיע בפעילות שיש בה סיפוק רוחני, כמו התנדבות קהילתית וכדומה, השמחה האמיתית באה מסיפוק נפשי.

כמובן במידת הצורך יש להעזר באנשי מקצוע.

בהצלחה רבה.