איך להתפלל על פרנסה?

שאלה:

שלום במציאות מי שעובד בעבודות מסויימות מרוויח יותר אז צריך להתפלל שאני אתקבל לעבודה בתחום שמרוויח יותר ולא להתפלל על פרנסה בשפע? אולי כבר שאלתי את זה אבל אני לא זוכרת את התשובה

תשובה:

יש הרבה דרכים לקב"ה איך לתת את הפרנסה, יש הרבה עבודות שמרויחים בהם הרבה… תתפללי על פרנסה בשפע והוא כבר יודע את הדרך איך עושים את זה, לא צריך עצות… מנסיון של אדם מבוגר יותר אני יכול לומר לך שבזמנים שהייתי דחוק וחשבתי כל מיני מחשבות אולי אפשר כך או כך, הגיעה בסוף ישועה גדולה ממקום אחר לגמרי שלא ניתן היה לחלום עליו.

שבת שלום.