איך מסירים עין הרע?

שאלה:

היי. אני מרגישה שיש עליי כישוף או עין הרע ואני חייבת לדעת אם זה נכון ?!

תשובה:

אין צורך לחשוש, אבל אם את רוצה יש תפילה מיוחדת ומוסמכת להסרת עין הרע שמקורה בדבר החיד"א זיע"א:

“נֶגַע צָרַעַת, כִּי תִהְיֶה בְּאָדָם; וְהוּבָא, אֶל-הַכֹּהֵן.
נַחְנוּ נַעֲבֹר חֲלוּצִים לִפְנֵי יְהוָה, אֶרֶץ כְּנָעַן; וְאִתָּנוּ אֲחֻזַּת נַחֲלָתֵנוּ, מֵעֵבֶר לַיַּרְדֵּן.
נָבִיא מִקִּרְבְּךָ מֵאַחֶיךָ כָּמֹנִי, יָקִים לְךָ יְהוָה אֱלֹהֶיךָ:  אֵלָיו, תִּשְׁמָעוּן.
נָהָר פְלָגָיו, יְשַׂמְּחוּ עִיר-אֱלֹהִים;  קְדֹשׁ, מִשְׁכְּנֵי עֶלְיוֹן.
נָחִיתָ כַצֹּאן עַמֶּךָ  בְּיַד מֹשֶׁה וְאַהֲרֹן.
נֶגֶד אֲבוֹתָם, עָשָׂה פֶלֶא;  בְּאֶרֶץ מִצְרַיִם שְׂדֵה-צֹעַן.
נַפְתִּי מִשְׁכָּבִי  מֹר אֲהָלִים, וְקִנָּמוֹן.
נֵר יְהוָה, נִשְׁמַת אָדָם;  חֹפֵשׂ, כָּל-חַדְרֵי-בָטֶן.
נֹפֶת תִּטֹּפְנָה שִׂפְתוֹתַיִךְ, כַּלָּה; דְּבַשׁ וְחָלָב תַּחַת לְשׁוֹנֵךְ, וְרֵיחַ שַׂלְמֹתַיִךְ כְּרֵיחַ לְבָנוֹן.

נֻדוּ מִתּוֹךְ בָּבֶל, וּמֵאֶרֶץ כַּשְׂדִּים יצאו (צֵאוּ); וִהְיוּ, כְּעַתּוּדִים לִפְנֵי-צֹאן.

נֹשְׁקֵי קֶשֶׁת, מַיְמִינִים וּמַשְׂמִאלִים בָּאֲבָנִים, וּבַחִצִּים, בַּקָּשֶׁת מֵאֲחֵי שָׁאוּל, מִבִּנְיָמִן.
רבונו של עולם , הצל את עמך בית ישראל מכל מיני כשפים ומכל מיני עין הרע. וכשם שפרשת כנפיך על אבותינו שבמדבר, שלא שלטה עליהם עינא בישא דבלעם, כן תפרוש עלינו ברחמיך הרבים להיותנו מכוסים במכסה ובהנהגה בשמותיך הקדושים מכל עינא בישא”.

הצטרף לדיון

תגובה 1