השבת אבידה בחבילת בלונים בחניון של הסופר

שאלה:

אם ראיתי חבילת בלונים משהו לא יקר בסביבות 15 שח,באיזור חנייה של סופר גדול, אני מניחה שהבעלים לא שמו לב שנפל. מה עליי לעשות להחזיר לסופר?(לא מאמינה שמישהו ילך ויגיד בקופה הראשית אם מישהו מסר). מותר לי להשתמש? תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

אין סימן בחבילה שכעת נרכשה בסופר, ודינו כדין אבדה שאין בה סימן, שזכה בו המוצא.

אין עניין להודיע לקופה ראשית בסופר, הם לא יטרחו לאתר את המוצא.

בהצלחה.