חיים משמעות והיסטוריה

שאלה:

שלום שמי <<>> תודה מראש על התשומת לב אני מעוניין לשאול מספר שאלות האחת היא על ספר בשם תולדות יצחק בן משפחה שלי חיבר אותו בעבר ועניין אותי לילמוד עליו ולהבין את מהותו 2) איך אפשר לייסם לימוד בצורה של מדיתציות ומנטרות יהודיות על מנת להטיב עם הנפש ולהבין את גילגולה נאמר לי בחיי מספר פעמים שמות שחזרו עליהם וסמלים שחוזרים ומופיעים לי בחיים בעליי כח רב שמידיי פעם גורמים לי להרהר במסימתי בעולם ומתרת התיקון שלי אשמח ליעוץ ואצבע מורא לדך שבא אוכל להתחיל ולחקור ו להבין את מהות הנשמה שלי

תשובה:

שלום וברכה

1. את הספר שהזכרת אינני מכיר.

2. היהדות אינה מכירה בכלל בכל הסמלים והמנטרות האלו, אלו דמיונות חסרי משמעות והיהדות הרבה יותר אינטלגנטית מזה… אם אתה רוצה לדעת על נשמתך ומשימתך בחיים, יש לנו הרבה מאוד ספרות של אמונה השקפה ועבודת ה', אינני מכיר אותך אישית כדי להתאים לך ספרות ספציפית, הייתי מצי לך לפנות לאירגון ערכים לשמוע סמינר בענין יהדות בתנאי בית מלון, או לחילופין ובמקביל לפנות לאירגון לב לאחים בסניף שבאיזור מגוריך, תוכל מן הסתם למצוא אותם בגוגל, הם כבר יסייעו לך לשמוע מהיהדות מה תכלית החיים ומה היא המשימה, ולכוין אותך לספרות מתאימה.

בהצלחה רבה מאוד!