ספירת העומר ישיבה בבתי קפה

שאלה:

קשה מאד לחפש במאגר שלכם על כן אשאל שאלה: מה הדין לגבי ישיבה בבתי קפה בספירת העומר על מנת לאכול

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה, מותר לשבת בבית קפה בספירת העומר. לגבי החיפוש באתר, ניתן גם לעשות חיפוש לפי מילים ולא רק לדפדף במאגר, אבל בכל מקרה חיזקת אותנו בדרכנו… בדיוק מחר בבוקר יש לנו פגישה עם אנשי מקצוע שעובדים עכשיו על שינוי כל פני האתר הקטיגוריות וכו' וכו', הכל כדי שיהיה קל ונעים למצוא הכל.

בהצלחה לכולנו.