בדיקת מזוזות – כל כמה זמן?

שאלה:

שלום לכבוד הרב שאלה על בדיקת מזוזות כל כמה זמן צריך לבדוק מזוזות? השואלת ריקי

תשובה:

שלום וברכה

יש לבדוק מזוזות פעמיים בכל שבע שנים, כמובן אם יש סיבה לחשוש יותר, כמו מזוזה שנמצא בשמש או במחקום לח יש לבדוק יותר.

מקורות:

ראי כאן מאמר רחב בענין זה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. עברו קצת יותר מ 3 וחצי שנים מאז בדקנו, וחשבנו לבדוק שוב בחודש אלול האחרון, אבל בדיוק גם חיפשנו שוכר והשוכר התחיל לשלם לנו מתאריך ה אלול. לכן לא בדקנו.
    האם זה יפה מצדנו שלא נשלם לו על הבדיקה?
    הם לא שאלו אותי מה עם המזוזות, ואני רוצה לומר להם שעברו למעלה מ-3 וחצי שנים.