תשלום על חנייה

שאלה:

חניתי בחניון של הדסה וכשרציתי לצאת ולשלם, ראיתי שהיו שם שינויים בחנייה ובעמדות התשלום והייתה שם מכונה חדשה , ולא הבנתי איך משלמים. לחצתי על כפתור להתקשרות עם המוקד שלהם וזה התנתק. ואז הכנסתי את כרטיס החנייה ופתאום נפתח המחסום החשמלי וכך יצאתי בלי לשלם. מה אני אמורה לעשות? האם אני צריכה לשלם? תודה

תשובה:

שלום וברכה,

אם החנייה היא זכיין פרטי, – אדם פרטי או חברה – הינך צריך לשלם על החנייה. יש לראות שהתשלום יגיע ליעד הנכון. לשלם במזומן לפקיד לא מועיל כיון שהכסף לא יגיע ליעד. האפשרות טובה לשלם בעמדת התשלום ללא לחנות, ובזה לכסות את החוב.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. התקשרתי לחברה המפעילה את החנייה והם לא הבינו מה קרה שם בדיוק, ביקשו את מספר הרכב ואמרו שמבחינתם אין לי מה לדאוג כי לא רשום שום חוב על שמי. השאלה אם להתעקש ולשלם בכל זאת?