קן ביצים בחלון

שאלה:

יש לי קן בחלון, איך אפשר לראות שכבר יש ביצים?

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר היונה יושבת לילה שלימה בתוך הקן, ניתן להבחין שהטילה היונה ביצה אחת. ובלילה למחרת תטיל ביצה נוספת. לכן יש להמתין שתדגור האם שתי לילות.

חשוב לציין שמצוות שילוח הקן יש לעשות בלילה שכן ודאי באותם שעות האם יושבת ולא הזכר.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. תודה רבה עזרתם לי מאוד, גם ראיתי בספרים שאפשר לקיים את המצווה פעמיים. פעם ראשונה לקחתי רק ביצה אחת והיונה חזרה שוב וזכינו לקיים את המצווה פעם נוספת. יישר כח.