בעבודה לא נותנים אישור הכנסה מה לעשות?

שאלה:

אני חוזרת מחופשת לידה לאחת משתי עבודות בהן עבדתי קודם הלידה. אני בתהליך העברת המשכנתא על שמי, אשר עד כה היתה על שם הורי, הבנק דורש אישור ממקומות העבודה שאני אכן חוזרת לעבוד אצלם. הבעיה היא ממקום העבודה שהפסקתי- לא נותנים לי את האישור הזה אלא אם כן אני חוזרת לחודש ימים לפחות, דבר שקשה מאד עבורי וכן הפסד עבודה לממלאת מקום או שהם מוכנים לתת לי בלאנק שאני אכתוב את האישור. מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

ניתן למלאות את הבלאנק בעצמך, אין שום בעיה הלכתית למלאות לבד, כיון שההצהרה היא אמתית ולא שקרית. ואין הבדל אם המשרד ממלא,  או את בעצמך.

בהצלחה.