שלום בית

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים שליטא מאז שהתחתנתי אשתי מבזה אותי מאוד בעיקר בזה שאני לא מצליח לספק אותה במצות עונה ולא שלא משתדל פשוט אומרת שאני עדין וכוליי נחלשתי מזה מאוד מאוד עד שהגעתי למצב שאני בקושי מתפלל יום אחד כמעט לא הנחתי תפילין נפלתי לעצבות מאוד גדולה האם זה המציאות? מה עליי לעשות

תשובה:

כואב לי לראות את הצער שאתה עובר, אבל יש כאן שתי נקודות חשובות מאוד! ראשית יש לפנות למדריך חתנים רבני מוסמך שינסה לסייע לך, אולי יש דברים שיוכלו לעזור לעצם בעיית קיום העונה, אבל הנקודה היותר משמעותית, השיח ביניכם שאינו מכבד כנראה מספיק, מכיל ומשותף, זה לא מתאים, כדאי לפנות לייעוץ נישואין שיסייע לכם לשפר את הדברים, ועכ"פ יש לדבר על הדברים ביניכם. שיח בין בני זוג בשום מצב אינו של עלבונות ובזיונות, רק שיתוף ודרכים משותפות לפתור בעיות, תעמוד על כך בעדינות ונעימות עם אשתך ולא בזמן שהיא מטיחה אשמותיה, ותפנו לסיוע.

בשורות טובות.