רכשתי חופשי חודשי – האם זה יכול לשמש רטרואקטיבי

שאלה:

שלום היום בבוקר עליתי על האטובוס ובגלל שהיום ה-1.5 הייתי צריך לקנות חופשי חודשי ושכחתי אחרי שירדתי מהאוטובוס עשיתי חופשי חודשי האם אני צריך לשלם על הנסיעה בנפרד חוץ מהחופשי חודשי?

תשובה:

שלום וברכה,

הזכות של חופשי חודשי נכנסת לתוקפה רק בשעת קניית הזכות החודשית, ולא רטרואקטיבי, ולכן כל עוד לא רכש הלקוח את החופשי חודשי אין לו זכות להשתמש בו, ועליו לשלם כמחיר של נסיעה רגילה, למרות שאח,כ רכש כרטיס חופשי חודשי.

בהצלחה.