חימום חלב במיקרוגל בשרי

שאלה:

חומם כוס חלב במיקרוגל בשרי, החימום לא הגיע ליד סולדת, רק כדי להפיק את הקור של המקרר

תשובה:

ראשית אין לעשות זאת בשום אופן, זה כל כך קרוב למכשול שזה ממש חבל… שנית, יד סולדת זה ארבעים מעלות, לא כוויה, לכן אני לא בטוח שזה לא נעשה יד סולדת, ובהחלט הייתי עושה הכשרה. זה גם יזכיר לא לעשות זאת שוב פעם נוספת… מבשר בחלב בורחים כמו מרעל.

יום נעים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שאלתי על כוס חלב שחומם במיקרוגל בשרי, ראשית זה נעשה בטעות, קבלתי תשובה שלא בטוח שלא היה
    היד סולדת ולכן כדאי לעשות הכשרה, אבל איך לעשות הכשרה לא צויין
    בברכת יישר כח ותזכו למצוות ולהרבות קדושה בישראל