שאלה:
האם ניתן להכשיר בלנדר לפסח ? השימוש בו היה לחיתוך ירקות גם שום ובצל. תודה
תשובה:
יש לנקות היטב בכל החריצים [אם זה אפשרי] ולעשות הגעלה לחלקים הבאים במגע עם האוכל, המנוע לבד אינו צריך הגעלה אלא נקיון יסודי, כיון שלדעתי קשה לנקות היטב בכל החריצים שהנקיון יהיה מושלם, לא מומלץ להכשיר לפסח.
ומה עם השום והבצל שנחתכו בסכין חמץ לפני הכנסתם למעבד המזון האמת שלא ציינתי שמדובר במעבד המזון
אם תעשה הגעלה כדין זה יועיל.
ומה עם חלקי הפלסטיק גם אותם צריך להגעיל?
הקערה אם לא השתמשו בה בחם אינה צריכה הגעלה.
השאר תגובה