נכשלתי בעבר – אם אני צריכה לספר לחתן?

שאלה:

שלום לכבוד הרב לצערי נפלתי בעבר בשמירת נגיעה. ב"ה זה לא היה "עד הסוף". הכרתי בחור שלצערי ניצל את תמימותי, והוא סחף אותי לזה אע"פ שלא רציתי וסירבתי. בכל פעם משך אותי לקשר איתו וניסה לשכנע אותי שהוא בסדר ונשתפר. היו פעמים שהוא ניסה למשוך אותי לנפילה עד הסוף אבל ב"ה בזכות כח הרצון שלי סירבתי, ובהמשך הקב"ה הציל אותי ונפרדתי ממנו. האם עליי לספר על הנפילה הזו לבעלי? מיותר לציין שמאז לא נפלתי שוב. גם כשנפלתי במקרה הנ"ל, היו לי ייסורים גדולים וזה לא היה מיוזמתי ומרצוני

תשובה:

שלום רב,

לא. אינך צריכה לספר לו כלום. השאלה אם בחורה ש"נפלה" בזה צריכה לספר, קיימת רק כאשר היא בחזקת בתולה והיא אינה כזו. אבל במקרה שלך, שלא הגיע לרמה הזו, ודאי שאין צורך לספר.

הרבה הצלחה