קיום המצוות קשה לי!

שאלה:

קשה לי לקיים מצוות קשה מאוד אני לא רוצה תשובה למה זה כן טוב אלא במה מותר להקל ובמה בשום אופן לא כרגע אני חרדי ששומר על קלה כבחמורה וזה קשה לי מאוד

תשובה:

אני לא הסגן של בורא עולם, ואין לי ולאף אדם אחר סמכות לומר לך שיש דברים שאפשר לחפף… כל יהודי חייב לשמור כל מצוות התורה, ואני חושב שאתה אכן טועה, השיטה אינה לחפש במה להקל, כי אין, אלא איך להתחזק בזכות העצומה לשמור מצוות, ובשפלות של העולם הזה השקרי והחולף.

ואם אתה רוצה עצה הכי טובה!!!

אל תביאנו לידי נסיון וממילא לא לידי בזיון!!

אם תתרחק מהאינטרנט ומכל המראות האסורות, היצר הרע שלך ירד לרבע התורן, והכל יהיה הרבה יותר קל.