חייבים ללכת לבחור למפלגה חרדית?

שאלה:

[ בבחירות האחרונות לכנסת ב2015 כמה ימים לפני חלמתי שהרב עובדיה יוסף זצ"ל הופיע אצלי בסלון בחושך וצעק לי להצביע לש"ס דיי נבהלתי בחלום וגם כשהותעררתי התחלתי לומר לעצמי שאולי זו רק דמות או מישהו שדומה לו אבל התת מודע שלי אומר שזה הרב עובדייה. לבסוף לא ניגשתי לבחירות לא הצבעתי לאף מפלגה כי פשוט לא הסתדר לי. ואתמול בבחירות התלבטתי בין שני מפלגות שאינם ש"ס וממש לקראת הצבעה התחלתי שוב לחשוב על החלום שחלמתי את האמת פחדתי בהתחלה שאם לא אצביע יקרה משהו ולבסוף הצבעתי בלב שלם וללא פחד בש"ס אשמח לדעת מה אומר החלום אומר

תשובה:

החלום אומר שבתת מודע אתה יודע שכל יהודי ירא שמים מחוייב לעשות את המינימום הזה, לתת את קולו למפלגה חרדית שתעמוד על קדשי עם ישראל! להמנע מהצבעה ולשבת בבית, זה חוסר אכפתיות מוחלט מרצון הבורא ומצביון העם והמדינה, לכן טוב עשית שבחרת כהוראת גדולי ישראל, כך תעשה תמיד.

בהצלחה.