לגרום שיפטרו אותי ואני ירוויח פיצויים

שאלה:

שלום ותודה
עבדתי כמה שנים במקום והתחתנתי ועברתי דירה אז הפסקתי את העבודה
השאלה אם אני צריך להתפטר כמו שהעבודה רוצה או שאני יכול לחכות שיפטרו אותי בשביל להרויח את הפיצוים תודה

תשובה:

שלום וברכה,

לא הבנתי את השאלה, הרי אם הפיטורין עשים מחמתך גם אם הם יפטרו לכאורה לא יצטרכו לשלם פיצויים, מאחר ויש להם הוכחה שאתה גורם לפיטורין.

בכל מקרה אסור לך להערים כדי לקבל פיצויים, אם אתה גורם הפיטורין.

בהצלחה.