לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

עלייה לקבר משותפת

שאלה:

שלום רב השלושים יוצא בשבת פסח ומאחר ולא עולים לבית החיים בחודש ניסן מבקש אחי לעשות גילוי מצבה ביום השנה לאבי שחל ב- ג' אייר ולאחד את שתי האזכרות מה שלי באופן איש לא נראה לכבוד אמי ע"ה מה דעת הרבנים ובאם ישנם סימוכין לתשובה תודה

תשובה:

שלום וברכה

אם אתם נוהגים שלא לעלות לקברים בחודש ניסן ההצעה של אחיך הגיונית ביותר, בפרט לאור העובדה שבשנה הראשונה משתדלים שלא לעלות לקבר מלבד הזמנים המחוייבים. רק אל תשכחו לומר בשני הקברים את הפרקים הנדרשים עם השמות וכו'.

בשורות טובות.