כתיבת פסוקים בכריכת ספר

שאלה:

שלום וברכה, האם מותר להדפיס ספר/חוברת כאשר בתמונת הכריכה (ברקע) מודפסים פסוקים בכתב קצת דהוי, (לשם הדוגמא, ספר העוסק בפרשת בראשית כאשר ברקע הכריכה יש תדפיס של פסוקי התורה). האם יש בזה חשש של כתיבת "מגילות מגילות", היות והדפסה זו לא נעשתה לשם לימוד.

תשובה:

שלום וברכה

נראה שלכתחילה יש להמנע, אף שהמיקל בזה יש לו על מי לסמוך, ראה מה שכתבתי בענין זה כאן, בפרט בדפוס.