קושי ביחסי אישות

שאלה:

שלום וברכה, ראשית, תודה רבה על האתר שמאפשר לשאול כל שאלה שרק עולה על הדעת וכן, על התשובות המהירות. שאלתי בעבר על בעלי שיש לנו בעיות באישות. כמה שנים טובות שיחסי האישות לא משהו. ואני יודעת שזה בגללי. לא שזה בכוונה אבל דחיתי את בעלי ועשיתי המצווה בחוסר חשק.. בשנה האחרונה אני רואה שבעלי לא רוצה כ"כ ואני מחפשת אותו.. בקיצור לא נעים בכלל. איך אני מחזירה לו את החשק כי אני מבינה היום את החשיבות זה נשמע אולי קצת 'דבילי' השאלה אבל אני רוצה לתקן:) תודה

תשובה:

שלום וברכה

ראשית חשוב לדעת שהשאלה היא חשובה, משום שיש חשיבות רבה ליחסי האישות בקשר שבין בני הזוג. ולעצם הענין יש להשקיע בכך. יחסי האישות אינם מתחילים ברגע הספיצפי שמעונינים בכך, יש להשקיע בכל האוירה בבית בשעות הערב, שיהיה יחס של קירבה ונעימות, הרבה פעמים בעיקר בבית עם ילדים בני הזוג לא מגיעים לרגעים של ארוחה אינטימית בניחותא… וכמובן יש להשקיע במה שעשוי לגרום לו לרצות בכך. זו הדרך הסטנדרטית, אם זה לא יספיק יש לפתוח את הנושא איתו.

בהצלחה.