התרת נדר

שאלה:

שלום רב, אבקש למנות אתכם רבני בית ההוראה של נתיבות חיים להתיר לי את מה שנדרתי בשעת כעס ולחץ שאם שיקרתי לא אוכל להביא ילדים לעולם. אני רוצה להתיר את הנדר הזה ובעזרת השם להרות. תודה רבה

תשובה:

הצטערתי לשמוע על הנדר המיותר ועל הכעס, אנחנו לא עוסקים בהתרת נדרים, התרה דרך האינטרנט היא דיעבד גדול, גם ההתרה אינה הוקוס פוקוס מוצאים פתח ומחליטים, תפני לרב בית הכנסת המקומי והוא בעז"ה יקבץ עוד נשי תלמידי חכמים ויתיר לך את הנדר.

בשורות טובות.