לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום שמטריד אותי מאוד

שאלה:

שלום כבוד הרב חלמתי על אמא שלי ז"ל שהיא חולה בחלום והיא עומדת למות והיא החזיקה את הראש כאילו יש לה משו בתוך הראש שגורם לה להיות חולה והיא על כסא גלגלים ובקושי התייחסתי אליה בחלום השאלה שלי אם חלילה היא באה להעביר לי מסר בחלום או שאני סתם חרדתית כי זה נורא מפחיד אותי .

תשובה:

אינני יודע אם באה להעיר מסר, רוב רובם של החלומות אדם חולם מהרהוריו ביום ואין להם משמעות של ממש, מה שכן ברור, הוא שההורים בעולם העליון אכן זקוקים לנו! שם כבר לא ניתן לקיים מצוות ולצבור זכויות, ושם כבר יודעיםש כל זכות היא נצח וזקוקים לכך נואשות, והזכות היכולה שיש לאדם שם הוא כאשר צאצאיו הולכים בדרך התורה ומרבים זכויות לעילוי נשמתו.

בהצלחה