דיווח מספר דיירים לצורך תשלום חשבון מים

שאלה:

בתאגיד המים אנו רשומים כ10 נפשות, ולפי זה נקבע המחיר. ביתי התחתנה וכעת אנחנו תשעה נפשות. אבל אנחנו עדיין רשומים כעשרה נפשות. האם עלי לעדכן אותם?
אוסיף שיש לנו יחידת דיור שבה גרים עוד אנשים, אבל היא לא מדווחת, האם אני יכול להסתמך על כך שאכן אנחנו עשרה נפשות ו אפילו יותר בגין אותה יחידה, ולא לעדכן שביתי התחתנה?

תשובה:

שלום וברכה,

כמובן שההנחה שניתנת זה לפי הוראתם של תאגיד המים. ולכן אין לקבל הנחה אם לא מגיע לכם. מאידך משום מה התאגיד המים לא דורש עדכון כל שנה עבור מספר נפשות שדרים בבית, ולכן יש לשאול את הנהלת תאגיד המים מה עושים כאשר ילד מתחתן, האם יש לעדכן ומשתנה מחיר ההנחה.

כמו כן שוכרים לא נחשב למשפחה, ולא אמורים לקבל הנחה מחמתם.

בהצלחה.