צניעות בעבודה

שאלה:

אני עובדת בחברה בבעלות חילונית שפתחו קבוצה של בנות חרדיות בלבד אנו יושבות בעיר אחרת. במהלך היום אני צריכה לפנות את המנהל-חילוני בשאלות בענייני עבודה, או לקבל אישורים, אציין שהפניות רבות בענייני עבודה בלבד אך בגלל שהפניות רבות על בסיס יומי ( כמעט כל 10 דקות אני צריכה לקבל אישור על נושאים שונים) נוצרת זרימה ומעט קשר חברי. אציין שיש שמירה על דיסטנס הוא מכבד אותי בתור בחורה חרדית, אך אני חוששת שאולי אני עוברת על הלכות הצניעות בטלפונים אלה.

תשובה:

שלום וברכה

תבקשי ממנו, שמחמת ריבוי השאלות יותר נוח לשלוח במייל ולא לשוחח בטלפון [אני אגב באמת חושב שזה נכון!], במייל בלי מילים מסביב רק השאלה עצמה, לא יגרם בעז"ה דבר רע.

בהצלחה