על הניסים בשושן פורים

שאלה:

האם בשושן פורים למי שאינו תושב ירושלים, קורא או לא, את על הניסים.?

תשובה:

לא. מי שאינו בן ירושלים אינו אומר על הניסים בשושן פורים, וכן להיפך לבן ירושלים בפורים פרזים.

פורים שמח.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. ושאלות לידע הכללי, אורח שמבקר בירושלים, וכמובן אינו בן ירושלים, ועושה ארוחה בירושלים. האם הוא מחויב בלהגיד על הניסים.? ואותה שאלה גם לבן ירושלים שמבקר מחוץ לירושלים, האם הוא עדיין חייב להגיד על הניסים, או שהוא כבר פטור.?