צפיה בקורס ללא תשלום

שאלה:

בחודש האחרון קניתי איזה קורס NLP זה קורס על צורת חשיבה, בטחון עצמי וכו'. הם אמרו שאפשר לבטל תוך 14 יום אם לא רוצים להמשיך. לא הייתי מעוניין ובטלתי את הקורס. והם ממשיכים לשלוח לי עוד הפניות לשיעורים חדשים שעולים בקיצור הם לא מחקו אותו מרשימת התפוצה, אע"פ שבטלתי את ההשתתפות שלי בקורס האם מותר לי להקשיב לשיעורים האלה. ישראל מאיר

תשובה:

שלום וברכה,

אסור לך ליהנות מהקורס כאשר אתה לא משלם עליו. הם שולחים אליך בטעות את חומר הנלמד בקורס, ואסור לך ליהנות ללא תשלום. ולכן אתה צריך למחוק את החומר ששולחים לך ולעדכן אותם שיפסיקו לשלוח.

בהצלחה.